Festudvalget

En mindre gruppe beboere lægger året igennem et stort arbejde i at få planlagt og indhentet kommunale tilladelser til især sommerfesten. Skriv til festudvalget på denne adresse.

Informationer om festen på gaden den 26. august 2023

Vi glæder os til en dejlig dag sammen med jer. Vi har som sædvanligt brug for frivillige dagen igennem. Du kan skrive til os på vores mail, hvis du gerne vil hjælpe til. Herunder kan du se programmet:

Vi begynder med morgenmad på gaden kl. 10.00. Vi dækker bordet op med brød og andet godt. Du skal bare tage din egen kaffe eller thekande med, resten har vi sørger for.

Kl. 11.00 er det tid til at sætte loppeboderne op. Der bliver ingen faste pladser, du finder selv et sted. Vi kan ikke låne borde ud, så det skal du selv have med. 

Kl. 12.00 åbner børneaktiviteterne, loppemarkedet og loungen, hvor du kan hygge dig på pallesofaer sammen med naboerne. Loungen har god plads til at spille spil, strikke og slappe af.

Kl. 16.00 tænder vi to griller op, én til kød og én til grønt. Vi sætter et bord op med dressinger, ketchup, chutneys m.m. som du frit kan bruge. Hvis du vil købe et måltid, skal du udenfor gaden.

Kl. 17.00-22.00 er der musik på scenen. Du kan blandt andet høre Askestorm fra gaden og Michel Belli, der spiller aftensolen ned.

Kl. 23.00 lukker loungen (og baren) og vi er færdige med festen. 

Festudvalgets mailadresse er festudvalget@skydebanen.dk

Arkiver