TV

AB Skydebanen får leveret sit tv-signal fra YouSee. Som udgangspunkt modtager du en grundpakke fra YouSee, der opkræves sammen med boligafgiften. Du har mulighed for at tilkøbe en lille eller stor tillægspakke eller nogle af de andre produkter YouSee tilbyder. Tillægsprodukterne bestiller og afregner du direkte hos YouSee.

Ønsker du ikke at modtage grundpakken fra YouSee, skal du skrive til vores administrationsselskab, Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S, på e-mailadressen tih@swe.dk med emnet ”Framelding tv-grundpakke, <din adresse>”.

Det koster ikke noget at afmelde grundpakken, men du skal være opmærksom på, at YouSee tager et gebyr for en eventuel senere gentilmelding på adressen.

Det blev fra 1. juli 2016 lovbestemt, at det skal være muligt helt at fravælge tv. Hidtil har AB Skydebanen haft en aftale med YouSee om, at alle lejligheder som minimum skulle have YouSees grundpakke, men det gælder ikke længere.

Loven giver ikke adgang til frit valg af tv-leverandør, men frit fravalg af tv. Det skyldes, at det ikke er teknisk muligt at have flere udbydere på det samme antenneanlæg. Ønsker du en anden tv-udbyder end YouSee, skal det derfor være en udbyder, som leverer via luften som DR og Boxer, eller via internettet som fx DR og Netflix.

Arkiver