Distortion

Torsdag rykker Distortion igen til Vesterbro. Distortion har endnu ikke en endelig plan for hegn, toiletter og så videre, men siger, at det med meget høj sandsynlighed bliver som sidste år. Det vil sige, at Distortion opsætter hegn med pissoirs ved alle indhakkene, de såkaldte PeeFences, og toiletvogne i hver ende af gaden. Morten – vores vicevært – aflåser lågerne mod Dannebrogsgade, stiller containere til affald op i gaden og sørger for at vores gade ligner sig selv igen i løbet af fredagen.

Bemærk at der parkeringsforbud i på det meste af Vesterbro fra torsdag den 30. maj kl. 07.00 til fredag den 31. maj kl. 06, hvilket også inkluderer Skydebanegade, Istedgade og Sønder Boulevard.

I år har Københavns Kommune tilladt et arrangement i vores gade. I samarbejde med Sort Kaffe og Vinyl inviteres til ”Rough and Sweet – højkvalitets rockmusik leveret af et all-female og mestendels svensk lineup af DJ’s og artister.” Det er fra kl. 16-22.

Se Distortions hjemmeside for information om parkering, program med videre.

Arkiver