Facade- og vinduesprojekt

Efter nogle rolige måneder er temperaturerne snart sådan, at renoveringsprojektet kan fortsætte. Det betyder, at der snart igen kommer stillads i gaden. Renoveringen af Skydebane Øst starter med opsætning af stilladser fra Sønder Boulevard den 1. april. Gård 5, som på grund af de mange ekstraarbejder ikke nåede med inden jul, får opsat stillads i sidste halvdel af marts. Vi forventer at afslutte projektet i Istedgade i august. Gård 5 og hele Skydebane Øst vil snarest modtage informationsskrivelse i postkasserne. Lejligheder med tagvinduer bliver varslet om behov for adgang. Vi glæder os til at se det endelige resultat.

OBS: Hvis du bor i Øst og har altandør, der åbnes ind ad, eller har opbevaringsrum på loftet med vindue, skal du skrive til boligkontoret.

Bestyrelsen har lavet en særlig folder for beboere med bolig på 5. sal…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Arkiver