Parknet lover mere stabil interforbindelse

Inden for det seneste halve år har der været flere alvorlige udfald på Parknets internetforbindelse. Udfaldene har skyldtes tekniske problemer samt flere langvarige DDoS-angreb (Distributed Denial of Service).

Nye tiltag forebygger tilsvarende udfald

I det stærkeste DDoS-angreb blev der sendt trafik mod Parknets netværk fra over 17 millioner steder, hvilket er 4.000 gange mere end normal trafik. Parknet har iværksat en række tiltag for at undgå at problemerne opstår igen og sikre de bliver løst hurtigere, hvis de alligevel skulle opstå. Løsningerne har blandt andet været at udskifte firewalls og sørge for at skift til alternativt udstyr sker på en bedre måde.

Parknet fortæller at de er midt i en kæmpe omlægning af deres netværk, som vil give en kraftig opgradering af kapacitet, et mere simpelt opbygning samt forbedret driftsstabilitet. Arbejdet afsluttes i 2020 og involverer en næsten totaludskiftning eller opgradering af alt det centrale udstyr og infrastruktur, herunder opsætning af nødstrømgenerator i deres hovedkvarter.

Arkiver