Corona-situationen i AB Skydebanen

Da vi bor meget tæt her i vores forening, skal vi opfordre alle beboere til at vise hensyn og være særligt opmærksomme på myndighedernes anbefalinger i forhold til coronavirus – COVID-19.

I vaskeriet er der iværksat ekstra rengøring, så betjeningspanel, tastaturer, låger og håndtag afrenses to gange dagligt, morgen og eftermiddag. Vi opfordrer til, at du vasker hænder før og efter brug af maskinerne i vaskeriet. Det er ikke muligt at købe håndsprit, men der fyldes løbende op med sæbe.

Arbejder i forbindelse med projekterne ”Afvanding fra altaner” og ”Lysninger” udskydes i første omgang i 14 dage, for at følge myndighedernes anbefalinger. 

Brug eventuelt handsker når du åbner opgangsdøre og porte og følg myndighedernes opfordring om at begrænse fysisk kontakt, håndtryk og kram.

Alle møder og større forsamlinger aflyses de næste 14 dage.

Line og Morten arbejder fortsat, men Boligkontorets træffetid er aflyst de næste 14 dage, ligesom der ikke vil være adgang til værkstedet for håndværkere og beboere. Skriv fortsat til kontor@skydebanen.dk eller ring 36963000. 

Arkiver